1. Felszerelés
 2. Szabályok
 3. Játékstílusok
 4. Árak
 5. GY.I.K.

Raptor 2 Lasertag

A legmodernebb lasertagek egyike, különböző szerepeket játszhatsz vele, például:

Katona:

 • Ez Neked való, ha Rambo-üzemmódban szeretsz játszani!
 • Előny: Nagy tűzgyorsaság mellett taktikai gránátot is használhatsz, mellyel egyidőben több ellenfelet is hatástalanítani tudsz. Több tárat és gránátot viszel magaddal.
 • Hátrány: Több találatot kell leadnod, mire ellenfeled kiejted a játékból.
 • Életerő: Magas. Nem esel ki az első találatnál, csak megsebesülsz (kivéve Sniper találat).
 • Sebzés: Közepes. Több találatot kell leadnod, mire ellenfeled kiejted a játékból.

Medic:

 • Neked ajánljuk, ha a csapatszellem a mindened!
 • Előny: Képes vagy meggyógyítani, vagy a játékba visszahozni kiesett csapattársaidat.
 • Hátrány: Ha az Orvos kiesik, kevés esélye van a csapatnak a játék megnyerésére. Orvosként kevés tárat vihetsz magaddal, hogy elférjenek a kötszerek.
 • Életerő: Kevés, a legtöbb találat végzetes…
 • Sebzés: Közepes, és mivel kevés lövedéket vihetsz magaddal, hamar elfogy.

Sniper:

 • Ezt válaszd, ha igazi mesterlövész vagy!
 • Előny: A pontos távcső segítségével akár 150 méterről eltalálhatod ellenfeled!
 • Hátrány: Lassan táraz, egyszerre csak egyet tudsz lőni.
 • Életerő: Közepes, de tűzharcban alul maradsz a katonákkal szemben.
 • Sebzés: Magas. Minden találata végzetes.

Support:

 • A vezéregyéniségek legjobb választása!
 • Előny: Nálad vannak a csapat tárai, gránátjai, orvosi készletei. Ha bárki kifogy, Te tudod pótolni.
 • Hátrány: Ha Te kiesel, kevés esélye van a csapatnak a játék megnyerésére, hiszen elfogynak készleteik.
 • Életerő: Közepes, de tűzharcba csak akkor bocsátkozz, ha rád támadnak.
 • Sebzés: Közepes.

Fejpánt

360 fokban minden találatot érzékel. Rádiójelekkel kommunikál a lasertag-gel (puskával), így a játékélményt nem zavarja semmilyen kábel. Minden méretben elérhető, a legkisebbtől a legnagyobbig.

Ruházat

Két részes négyszínnyomásos katonai terepruha. Német és Magyar stílusú. A legkisebbtől a legnagyobb méretig. Ezt külön lehet igényelni a regisztrációkor.

Találat:

Találatnál a fejpánt pirosan villog.

Végzetes találat:

Végzetes találat esetén a fejpánt pirosan világít és letiltja a lasertaget. Így a kiesett játékos már nem találhat el senkit.

Statisztika:

A lézerharc végén statisztikát kapsz a teljesítményedről: hány játékost ejtettél ki, milyen pontosan céloztál és hányszor találták el Téged.

Dead Man's Talk:

A kiesett játékos nem beszél... nem ad tanácsokat a még játékban lévő csapattársaknak :)

Manhunt (Embervadászat)

Egy különleges alakulat négy tagja ellenséges vonalak mögött rekedt. Céljuk, hogy kikerüljék a közeledő járőrcsapatot. Persze, ez koránt sem olyan egyszerű feladat, hiszen az ellenség megérezte a betolakodók jelenlétét. Továbbá az is nehezíti a feladatot hogy, ha felfedezik őket számolniuk kell a többszörös túlerővel. Bár még akkor sincs minden veszve, hiszen a két tüzér fegyvere egyidejűleg másodpercenként 20-30 golyó kilövésére is képes, ami hamar végezhet a nagy létszámú járőrcsapat több tagjával is. Innentől kezdve már csak két esélyük van a biztos halál elkerülésére. Az egyik és egyben a legnehezebb az, hogy megsemmisítsék a létszámfölényben lévő járőröket a két mesterlövész segítségével, kiknek markerük pontossága segíthet a már jól felkészült járőrök kiiktatásában. De ez a hadművelet a csapat teljesen megsemmisüléséhez vezethet. A másik lehetőség pedig az, hogy kihúzzák míg a járőrök felsőbb utasításra el nem hagyják a területet (vagyis a szimuláció ideje véget nem ér).

Röviden:

4 játékos elbújik az erdőben (2 automata, 2 sniper) a többi 2 perc után keresni kezdi őket (12-16 fő, félautomatákkal), ha lejár az idő a négyfős csapat nyer.


Capture the flag (Zászlórablás):

A két sereg már napok óta étel és ital nélkül egymással szembe halad az erdőben vállukon hordva a nemzetük zászlaját. Miután megpihennek és letáboroznak tudomást szereznek egymás jelenlétéről (ezzel kezdetét veszi a játék). A két sereg vezére rájön: ahhoz, hogy megnyerjék a csatát, vissza kell hozni a sereg harci kedvét és erre nincs is jobb mód mint az ellenség véres zászlaját meglobogtatni a saját bázisukon. De a harci kedvet semmi sem ronthatná jobban mint az a tény, hogy eltűnt a saját nemzetük zászlaja...

Röviden:

Az nyer, aki mindkét zászlót a bázisára viszi, mielőtt lejár a játékidő.


Defend the Base (Bázisvédés)

A feladat nagyon egyszerűnek hangzott a mélységi felderítők számára. Felkutatni az ellenség bázisát, majd bemérni a célpontot a távolsági lézerrel és továbbítani az adatokat a légierőnek. Az erre kapott műszer természetesen elromlott. A csapat valamely tagjának be kell jutnia a bázisba, mert onnan kell továbbítani a jelet, hogy a légierő megkapja a megfelelő koordinátákat. Nagy vérfürdőre lehet számítani mire egy katona is bejut élve az ellenség bázisára, de valakinek ezt a munkát is el kell végeznie...

Röviden:

Az egyik csapatnak meg kell védeni a bázist a másiknak be kell jutnia vagy meg kell semmisíteni a bent lévő csapatot.


Ammo Rush (Lőszerfutam)

A fák lombjai között látszik, hogy a harctér felett egy katonai gép suhan el és kidob egy lőszeres ládát... Na de kinek? Gondolják a katonák, hiszen a láda a két fél között ért földet. Mind két fél számára jól jönne ez a kis utánpótlás, és az is ha ezt a sok muníciót nem az ellenség szerzi meg. Ezért tűzharcba is keverednek és az egyre fogyó lőszer hatására a láda már-már életfontosságúvá válik.

Röviden:

A pálya közepén található ládát el kell hozni a saját bázisra. A játékot kétféle módon lehet játszani:

- Üres ládával.

- A ládába mindkét csapat belerak x számú lőszert (pl: mindenki 25 darabot) és azé a csapaté lesz aki ezt vissza tudja vinni a bázisra.

Minimum (fizetendő) létszám: 10 fő

Időtartam: 1 óra

Ár: 3.990 Ft/fő

Az ár magában foglalja a felszerelést és pályabérlést, továbbá a korlátlan mennyiségű ásványvíz fogyasztást.

A játékról nagy felbontású fényképek készülnek.

Biztonságos?

A lézerharchoz használatos fegyverek infravörös technológiával üzemelnek, ami teljesen ártalmatlan az egészségre. Olyan elven működik, mint a távirányító. Tehát a paintballal összehasonlítva a fő különbség az, hogy a találatnak semmilyen fizikai hatása nincsen.

Mi van akkor, ha nem tudom, hogy végül hányan fogunk játszani?

Semmi gond, ha legalább 8-an már biztosan megvagytok, akkor foglaláskor mondj egy várható létszámot, később pontosítunk.

Használhatom a mobilomat játék közben?

Sajnáljuk, de nem mobilozhatsz a pályán. A biztonság miatt levárjuk az osztatlan figyelmet. És hidd el, a játékot is jobban fogod élvezni, ha valóban csak arra figyelsz!

Valaki el fogja magyarázni, hogy hogyan kell játszani?

Igen, minden játéknál ott van egy játékvezető, aki elmagyarázza, hogyan kell használni a felszerelést és hogyan kell biztonságosan játszani. Valamint segít megszervezni a játékot is.